2 luxueuze BEN woningen te Alken

Beschrijving3D VisualisatieFoto'sPlattegrondTe koopBrochure TerugIn Alken, vlakbij Wimmertingen, de groene deelgemeente van Hasselt , kunnen we dit perceel in de Grootstraat terugvinden waar twee half-open bebouwingen geconstrueerd worden. Als één mooi geheel zullen deze moderne woningen in het straatbeeld verschijnen in de loop van 2020 en 2021. Het ontwerp heeft een moderne en eenvoudige uitstraling met aandacht voor kwalitatieve architectuur en doordacht ruimtegebruik. Beide woningen hebben een uitgesproken beleving met maximale lichtinval in relatie met de achtertuin.

Een speels woongeheel wordt gecreëerd doordat men zal werken met inspringende volumes. In beide woningen wordt steeds een vaste opbouw omtrent de indeling aangehouden. In de inkom wordt er een toilet voorzien en de toegang tot de berging en inpandige garage. Verder is er op het gelijkvloers een open leefruimte met keuken. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers met een badkamer en een apart toilet. Tussen beide woningen wordt maximaal op individuele privacy ingezet. Om een beetje uit te blazen na een drukke werkdag, kan u in de tuin terecht die zich achter de woning bevindt. Het zonnetje zal u hier vanaf 's middags vergezellen.

In de woning wordt een e-peil nagestreefd van 20. Door de aanwezigheid van zonnepanelen, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D kan deze energiezuinigheid gegarandeerd worden. U zal hierdoor genieten van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!